Orduzu Elif Şireli İlkokulu
ORDUZU MAHALLESİ DANIŞ SOKAK NO52/1 BATTALGAZİ/MALATYA

VİZYON

VİZYONUMUZ • Biz Elif Şireli İlkokulu olarak istiyoruz ki Okulumuzda Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. • Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.Bizlere inansın, destek olsun. • Okulumuzda,hem öğretmenler , Hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. • Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. • Okul ortamında ve her yerde, herkes “kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapma” ilkesine uysun. • Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. • Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.

MİSYON

MİSYONUMUZ Biz Orduzu Elif Şireli İlkokulu olarak; Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi yöneticilerimizi ve velilerimizi 21. yüzyıla hazırlamak, çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak için varız ve çalışmaktayız.

İkili Öğretim

12:50/16:40