Orduzu Elif Şireli İlk ve Ortaokulu’nda 23 Nisan Coşkusu

Orduzu Elif Şireli İlk ve Ortaokulu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Orduzu Elif Şireli İlk ve Ortaokulu da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir program hazırladı. Okulun bahçesinde gerçekleşen kutlama, renkli görüntülere sahne oldu.

Program, öğrencilerin ve öğretmenlerin hazırladığı törenle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmayla başladı. Konuşmada 23 Nisan’ın dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayram olduğunu vurgulanarak, çocukların eğitimine ve mutluluğuna dair mesajlar verildi.

Kutlama programında öğrenciler, çeşitli gösteriler ve şiirlerle becerilerini sergiledi. Ayrıca, öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.

Orduzu Elif Şireli İlk ve Ortaokulu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması, öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla büyük bir coşku içinde gerçekleşti. Program, toplumun her kesiminden büyük ilgi gördü ve unutulmaz anlar yaşattı. Bu özel gün, çocukların yüzlerindeki mutlulukla ve etkinliklerin verdiği olumlu enerjiyle son buldu.

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024